Contact
Groningen en omstreken
Privéles Vertrouwd & Effectief
 

Privé les hondentraining is juist ook voor pups heel effectief!

Na 25 jaar ervaring ben ik overtuigd van het effect van privé les. Ik leer alleen aan wat nodig is. Het is zo veel rustiger voor baas en hond waardoor het leren ook sneller gaat. Bovendien geef ik ook heel veel praktische uitleg over het dagelijkse leven samen, precies toegespitst op uw thuissituatie (dit komt in groepsles niet aan de orde).

LET OP: juist voor pups is privé les super belangrijk zodat ze gelijk de juiste gewoonten leren en snel wennen aan hun nieuwe mensenfamilie. Pups zijn al gesocialiseerd in het nest dus ze hoeven echt niet naar een groeps hondentraining om de hondentaal te leren! Ideaal is een afspraak 2-3 dagen na het ophalen van de pup.

Elke privé les staat ongeveer gelijk aan 10 lessen in een groep. (En ik kan het weten want ik gaf vroeger groepslessen). Mijn klanten zijn vaak verbaasd hoeveel ze leren, ook al kom ik maar 1 of 2 of 3 keer langs*, en zijn allen zeer tevreden. Alle huisgenoten kunnen tevens meeluisteren dus dat is meestal ook handig.
*Ik ga er van uit dat u in uw eigen tijd oefent wat ik u heb voorgedaan en dat u bereid bent nog wat aanvullend materiaal te lezen.

Kosten
De kosten van een hondentraining komen neer op 30 euro per halfuur (incl 21 % btw). Daarnaast reken ik de dieselkosten (0.19/km). Ik reken mijn reistijd meestal dus niet (anders laat ik het vooraf weten). Kortom, het lijkt duurder om privéles te nemen maar uiteindelijk valt het in de praktijk erg mee en is het efficiënter (en rustiger voor de hond!). Tijdstip en datum in overleg, ik kan meestal al op redelijke of zeer korte termijn.
U kunt me mailen voor een afspraak: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De trainer
Ik ben Pieke Stevens en geef al meer dan 25 jaar met veel plezier hondentraining. Als afgestudeerd gedragsbioloog ben ik altijd gefascineerd geweest in wat dieren motiveert tot bepaald gedrag en hoe ze leren.Ik heb meerdere opleidingen en lezingen gevolgd, waaronder de 30 daagse fulltime International dogtrainer opleiding van Turid Rugaas en Sheila Harper, maar ook 2 opleidingen bij de Martin Gaus Academy.

Geweldloos grenzen stellen
Het gebruik van geweld of straf is absoluut niet meer nodig nu er veel nieuwe kennis is. Ook voor kinderen is het essentieel om te weten hoe ze via hun lichaamstaal op een ideale en veilige manier met honden om kunnen gaan. Grenzen stellen is prima te leren zonder boos te worden met als groot voordeel dat de relatie tussen hond en eigenaar goed blijft. Bovendien, wie vindt het nu zelf fijn om naar te doen tegen de hond?

Contact
Wilt u ook door de e.f.f.e.c.t aanpak een betere relatie met uw hond krijgen? Interesse in een afspraak op korte termijn? Ik geef alleen privé les.
U kunt mij het snelst bereiken voor een privéles hondentraining in Groningen e.o. door te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Graag tot ziens !
Pieke Stevens
www.effect-hondentraining.nl
06 38239963