F.A.Q
Groningen en omstreken
Privéles Vertrouwd & Effectief
 

Ik ben overtuigd van het gunstige effect van privé les. Het is zoveel rustiger voor zowel hond als baas dan een groeps hondentraining.
Honden leren situatie-gebonden gedrag aan dus dat betekent dat ze op een trainingsveld ander gedrag laten zien dan thuis. Wie kent ze niet? De honden die op een trainingsveld luisteren maar tijdens de wandeling weigeren terug te komen of trekken aan de riem?

Mijn doel is een plezier dagelijks leven te bereiken voor baas en hond!

Of u nu een pup of een volwassen hond heeft: tijdens een privé les gaan we in op uw dagelijkse wensen en oefenen we in uw eigen omgeving; succes verzekerd!

Is privé les goed voor pups? Ze moeten toch wennen aan andere honden?
Een pup moet vooral wennen aan de nieuwe mensenfamilie want in het nest waren er al wekenlang veel contacten met broertjes en zusjes. De hondentaal begrijpt uw pup dus al. Bovendien kunt u gelijk 2-3 dagen na het ophalen van uw pup al starten met een correcte opvoeding dankzij mijn kennis.

Kun je echt een hond grenzen leren zonder (verbaal) geweld?
Ja, dat kan zeer zeker. Ik leer u hoe u de hond kunt sturen met uw stem en uw eigen lichaamstaal. We leren de hond wat JA en wat NEE betekent en dan gaan alle basisoefeningen daarna heel vlot. Het grote voordeel is dat uw hond u blijft vertrouwen, want niks is zo verontrustend voor een hond dat u soms heel liefdevol bent en vervolgens - voor de hond soms om onbegrijpelijke redenen- de hond of pup opeens toch pijn doet. Dit is vooral voor een nieuwe (buitenlandse) hond die al veel heeft meegemaakt noodzakelijk.

Privé les dat is vast heel duur?
Omdat ik alleen aanleer waar u en de nieuwe (buitenlandse) hond en pup behoefte aan hebben gaat de training heel snel. Bovendien oefent u wat ik u uitleg in uw eigen tijd. Bij een groepsles van een hondentrainingsschool staat u meestal te wachten terwijl andere mensen met hun hond oefenen. Ook is er tijdens een groepsles geen tijd om vragen over de dagelijkse 'problemen' met uw hond of pup te bespreken. Privé les is maatwerk en uiteindelijk niet duur omdat ik meestal in 1 of 2 keer u genoeg heb geholpen voor een blij leven samen. Privé les is ook ideaal omdat alle gezinsleden (inclusief kinderen) mee kunnen doen. De kosten van een hondentraining komen neer op 30 euro per halfuur (incl 21 % btw).

Een hondentraining privé les is een perfecte start voor pups en een nieuwe (buitenlandse) hond. Een dagelijks soepel leven en een blije baas en blije hond is het resultaat. Ook bied ik hulp bij gedragsproblemen als trekken aan de riem,  agressie, bijten, slopen, niet alleen thuis kunnen zijn etc. 
Ik geef les in Groningen e.o. , u bereikt mij via een mailtje/smsje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0638239963