Gedragsproblemen
Groningen en omstreken
Privéles Vertrouwd & Effectief
 

Door mijn jarenlange ervaring met hondentraining is er maar weinig dat ik nog niet gezien of gehoord heb. Wat voor de ene baas echter een probleem is, is het voor een ander totaal niet.
Honden genieten zelf ook het meest van een zorgeloos en rustig leven dus als ze gedrag laten zien dat door ons als probleemgedrag wordt beschouwd hebben ze daar meestal een goede reden voor. Een hond raakt in disbalans en heeft zijn eigen uitingsvorm (de ene hond toont agressie en bijt of gromt, de andere hond blaft of bijt meubels kapot, kan niet alleen thuis zijn, is angstig etc.)

Probleemgedrag kan ontstaan omdat de huidige levenssituatie niet optimaal aansluit maar natuurlijk ook al eerder, in het nest of als de hond bij andere mensen heeft gewoond. Ook honden die eerst in het buitenland woonden kunnen last hebben met het wennen aan een nieuw thuis. Met behulp van nieuwe kennis over hondengedrag kan ik samen met u nagaan welke dagelijks easpecten het probleemgedrag veroorzaken. En hoewel ik niet kan toveren, is het ongewenste gedrag meestal heel goed bij te sturen, zonder dat er verbaal of fysiek gestraft hoeft te worden. Het is honden gedragstraining maar dan op een nieuwe manier.  Via een privé les hondentraining vinden we makkelijker DE oplossing.
Hoe eerder u ongewenst gedrag weet te stoppen hoe beter het is! 

Kinderen en honden zijn meestal een super goede combinatie! Maar ze hebben er baat bij om elkaar goed te begrijpen om eventueel probleemgedrag te voorkomen. Het fijne van een privé les hondentraining is dat alle gezinsleden mee kunnen doen en gelijk het plezier kunnen ervaren samen te oefenen. 

U kunt mij het snelst bereiken voor een privéles honden gedragstraining in Groningen e.o.door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.