Privéles
Groningen en omstreken
Privéles Vertrouwd & Effectief
 

Ik geef alleen privé les, omdat dit het meeste effect geeft. Duur? Nee hoor, dat valt erg mee. U betaalt 30 euro (per halfuur) en dan krijgt u een uitgebreid advies op maat waar u nog jaren samen met uw hond plezier van heeft!

De EFFECT hondentraining staat voor een eerlijke fantasievolle fijne effectieve concrete training. U leert uw hond beter begrijpen zodat het dagelijkse leven samen inderdaad plezierig blijft! Door een vriendelijke en consequente omgangsvorm bouwt u een hechte en betrouwbare relatie op. Een welopgevoede hond met vertrouwen in u is het resultaat.

Privé les is efficient, niet duur en vooral ook goed voor pups
Ik ben helemaal overtuigd van het effect van privé les.
Het is super efficiënt en veel rustiger voor de hond (en eigenaar). Tijdens mijn 30-daagse internationale cursus bij Sheila Harper en Turid Rugaas heb ik veel nieuwe kennis opgedaan waaruit blijkt dat elke hond beter een privé hondentraining kan krijgen. Dat geldt zelfs voor pups!! Immers, een pup is al gesocialiseerd met de andere honden in het nest. Het gaat er vooral om een goede relatie tussen hond en eigenaar te krijgen. (Ook Martin Gaus schrijft dit is zijn nieuwste boeken!).

U leert de lichaamsignalen van uw hond herkennen zodat u duidelijker en sneller kunt reageren. Bovendien krijgt u door wat het effect is van uw lichaamstaal en commando’s op uw hond. U zult met andere ogen naar uw hond kijken. Kennis van lichaamstaal is geweldig effectief. En voor een pup geldt: een goed begin is het halve werk!

Stiekem ook zo blij met uw hond?
Samen op pad, gezelligheid in huis. Voor een fijn leven samen is het wel belangrijk dat een hond zich zo goed mogelijk aanpast aan de leefstijl van de eigenaar(s). En de meeste honden zijn daar ook meesters in. Dat is vaak ook de reden dat we (stiekem) onze eigen hond het leukste vinden....Maar iedere hond heeft ook mindere kanten, gelukkig valt dit vrijwel altijd bij te sturen: ik vertel u graag hoe dit kan.

Nieuwe kijk op lichaamstaal
Ik weet zeker dat als ik mijn kennis met u deel dat u op een heel andere manier met uw hond omgaat. U raakt bewuster van alle kleine signalen die uw hond geeft en u krijgt een (nog) betere band. Uw dagelijkse leven samen verloopt soepeler. Bovendien wordt uw hond ook blijer, waardoor probleemgedrag stopt.

Elke relatie is uniek en prive les gaat hier op in
Eigenlijk bouw je een heel specifieke relatie op met je hond en door een goede samenwerking verloopt het dagelijkse leven soepel. Maar hoe bouw je nu precies een goede relatie op? Voor mensen onderling is het vaak al niet makkelijk en een hond heeft toch ook zijn heel eigen behoeften. Gelukkig kan ik u –met de nieuwste kennis- vrij snel een helder beeld schetsen en wat voorwaarden uitleggen. Het is natuurlijk aan u om te oefenen!

U kunt mij het snelst bereiken voor een privéles hondentraining in Groningen e.o.door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

tekst pup ritme